Missie & Visie

 • Missie & Visie

  Onze missie vloeit voort uit onze visie. Ieder kind komt op de wereld met een eigen karakter, eigen temperament en met eigen mogelijkheden.

  Ieder kind wil zich graag ontwikkelen en doet dit op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Ieder kind is anders en valt niet te vergelijken met een ander kind.
  Maar voor ieder kind is het belangrijk dat het gelukkig is en gewaardeerd wordt om wie het is.

  Wij creëren samen een omgeving die tegemoet komt aan de basisbehoeften van kinderen, zodat elk kind op zijn/haar manier kan ontplooien.

 • Onze visie

  Stel je eens voor. Je hebt een lange zware dag achter de rug. Stapels papieren op uw bureau dat nog afgehandeld dient te worden en de deadline hijgt in je nek.

  Wanneer je naar huis rijdt, kom je dan ook nog in de file te staan. Kom je eindelijk bij de gastouder aan, de deur gaat open, je wordt verwelkomt door een stralend en schitterend lichtje genaamd uw kind. Uw kind is dat lichtje dat brand in uw leven.

  Samen met u willen wij ervoor zorgen dat het lichtje blijft branden, stralen en schitteren voor de rest van uw leven. Ieder lichtje is breekbaar, kwetsbaar en eist veel aandacht. De gastouders bij Little Lights onderschrijven deze visie en doen er dan alles voor, zodat elk kind op zijn manier uniek is.

 • Bent u opzoek naar een Gastouder?

  070-3191055