Vraagouder

 • Vraagouder worden

  Little Lights is een gastouderbureau dat mensen helpt bij het vinden van een passend opvangadres voor uw kind. Little Lights koppelt vraagouders en gastouders met elkaar. Waarbij we op basis van uw wensen zorgen voor een goede match. De bemiddeling en begeleiding van Little Lights kenmerkt zich door persoonlijke dienstverlening op maat.

  Basis pakket

  Het tarief van het basispakket bedraagt € 5,85 euro per uur per kind. Bij het basispakket dient u zelf zorg te dragen voor eten, drinken en luiers. Bij uitjes met uw kind zal de gastouder u vragen om te betalen voor de kosten (van uw kind).

  Exclusieve pakket

  Het exclusieve pakket kost € 6,26 per uur per kind. Bij het pakket zorgt de gastouder voor eten en drinken en dit is inclusief avondeten. U hoeft als ouder alleen te zorgen voor extra kleding, luiers en billendoekjes voor uw kind. Bij uitjes met uw kind zal de gastouder u vragen om te betalen voor de kosten (van uw kind).

  Extra toeslag basispakket

  Voor avond en nacht (18:30 tot 07:00) geld er een tarief van € 6,59 per uur per kind. Tevens hanteren wij dezelfde tarief voor weekend en officiële feestdagen. Bij het basispakket dient u zelf zorg te dragen voor eten, drinken en luiers.

  Extra toeslag Exclusieve pakket

  Voor avond en nacht (18:30 tot 07:00) geld er een tarief van € 7,00 per uur per kind. Tevens hanteren wij dezelfde tarief voor weekend en officiële feestdagen. Bij het exclusieve pakket zorgt de gastouder voor eten en drinken en dit is inclusief avondeten.

   

   

 • Informatie

  Neem contact op

  Geheel vrijblijvend.

  070-3191055
  Contact

  Direct aanmelden

  Waarom gastouderopvang de ideale kinderopvang is.

  Gastouderbureau Den Haag

  • Kleinschalige vorm van opvang.
  • Vast persoon waar het kind zich aan kan hechten (één op één aandacht).
  • Jaarlijks leuke activiteiten voor kinderen.
  • Opvang in eigen huis of bij de gastouder thuis, tijden in overleg.
  • Hulp bij selectie, bemiddeling en begeleiding.

   

   

 • Bent u opzoek naar een Gastouder?

  070-3191055